Kylling er fra The Happy Chicken Project
Bæredygtighed er en del af dagligdagen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og der arbejdes løbende med at sikre en mere bæredygtig profil. Det gælder alt lige fra affaldssortering, køretøjer, energiforbud og indkøb.
Dyrevelfærd har også altid været i højsædet, både for parkens egne dyr og for dyr uden for parken.
Derfor er al kylling, der serveres i parken, nu også dansk velfærdskylling.
- Al kylling, vi sælger til vores menuer, kommer fra The Happy Chicken Projekt. Det vil sige, at produkterne er dansk velfærdskylling, som har haft et godt liv, fortæller GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs salgs- og servicechef Nicklas Ottosson Kanstrup og tilføjer:
- Kyllingerne har haft masser af plads og adgang til naturen, sollys, økologisk foder og aktiviteter, endda legetøj, og de bliver opdrættet uden brug af antibiotika.
Produkterne fra The Happy Chicken Project er et dyrere alternativ, men alligevel har parken valgt at inddrage det i sortimentet.
- Vi har et generelt fokus på økologi og bæredygtighed i hele parken, og for os er der ikke tvivl om, at vi skal fortsætte med at tage skridt i den retning, siger salgs- og servicechefen.
Produkterne fra The Happy Chicken Project bliver brugt flere steder i parken; i Baobab kan gæster købe kyllingespyd, i Jacobs Spisehus er der tarteletter på menuen, i Safari Grill tilbydes kyllingeburger, og så er sortimentet i grillen også udvidet i år med kyllingesticks med rosmarin og citron, som minder om en lækker udgave af kyllingenuggets.
Det er muligt at se spisestedernes åbningstider på GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs hjemmeside under Dagens program.