Åbent i dag: 10-17

Overnat med dinosaurerne på Dino Camp 2022

31. maj 2022
Denne sommer får gæster den unikke mulighed for at slå eget telt op midt i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store dinosaurpark og overnatte sammen med tyrannosaurus rex, flyveøglerne og den kæmpestore argentinosaurus.

Normalt oplever man GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs store dinosaurpark i dagslys. Men to gange denne sommer får gæster i parken mulighed for at opleve fortidens giganter om natten - hvis de tør! 

På Dino Camp 2022 kan gæster nemlig få lov at sove med de fascinerende og lidt skræmmende dinosaurer. 

 

- Vi har holdt Dino Camp nogle gange før, og år for år er det bare vokset, fordi så mange gæster gerne har villet deltage. Nogle gæster har også været med flere år i træk. Så denne sæson har vi valgt at holde to camps, så flere får mulighed for at være med og opleve dinosaurparken efter mørkets frembrud, siger formidler og tovholder på Dino Camp 2022, Katrine Elkjær.

Den første Dino Camp holdes fra lørdan den 18. til søndag den 19. juni 2022, mens den anden Dino Camp finder sted fra lørdag den 20. til søndag den 21. august 2022.

Hygge kombineret med viden 
Dino Camp er især rettet mod børnefamilier, og der er planlagt en masse sjove aktiviteter, som store og små kan hygge sammen om. 
Ifølge tovholderen gælder det netop om at få en god oplevelse sammen som familie - og så er det også en mulighed for parken at fylde lidt viden om dinosaurerne på børnene. 

- De skal for eksempel se en dinosaurfodring, og de skal klække en dinosaur ud af et æg, så her lærer de om, at dinosaurerne lagde æg. Og så kan vi fortælle om koblingen til nutidens fugle, som er dinosaurernes nulevende slægtninge. Så på den måde prøver vi at lege viden ind i børnene på en sjov måde, siger Katrine Elkjær. 

Et spændende program 
Arrangementet begynder med et underholdende show på scenen i dinosaurlejren, som alle gæster i parken kan overvære - også dem, der ikke deltager i Dino Camp.
Derefter får deltagerne lov at vælge, hvor de vil sove; det kan være under maven på den kæmpestore argentinosaurus,midt mellem de kæmpende pachycephalosauruser eller måske lige ved siden af triceratopsungerne. 
Og så er der underholdende aktiviteter aftenen igennem inden sengetid. 
Det hele krydres med fællesspisning og aftenkaffe ved bålet, så der er lagt op til nogle hyggelige timer. 
Og når det nu er Dino Camp skal deltagerne ikke snydes for en en overraskelse søndag morgen. Men hvad det bliver, vil Katrine Elkjær ikke ud med; 

- Deltagerne må vente og se, hvad vi runder campen af med. Men det skal helt sikker nok blive en god oplevelse for alle. Jeg glæder mig i hvert fald til at byde velkommen på begge camps. 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.