Åbent i dag: 10-17

Mød GIVSKUD ZOOs nyeste beboere

31. maj 2016
I weekenden d. 28 og /29. maj kunne de første gæster se GIVSKUD ZOOs ny-indflyttede abeart i anlægget overfor elefanterne. De 3 nye aber ankom til parken for ca. 14 dage siden og er af arten sulawesimakak.

GIVSKUD ZOO har i første omgang importeret tre sulawesimakakker - to hunner og én han. De to hunner hedder Sami og Melfi er hhv. 6 og 7 år gamle og kommer fra Newquay Zoo i England. Hannen hedder Takuya, er 10 år gammel og kommer fra Zoo Vivarium Darmstadt i Tyskland. De 3 aber blev i første om gang introduceret til hinanden i det tidligere chimpanseanlæg, men blev sidste uge flyttet ned i den renoverede stald på P1.

 

I første omgang har det det dog kun været hannen, der har været ude i det nye anlæg. De 3 aber er stadig ikke helt trygge ved hinanden, så derfor har han fået lov til at inspicere udendørsanlægget først. Men vi forventer, at hunnerne inden længe kommer med ud. Takuya virkede meget rolig ved mødet med det nye anlæg. Han traskede roligt rundt på øerne, mens han fangede insekter og spiste lidt af bevoksningen.

 

Med tiden håber vi at bygge en stor flok af sulawasimakakker op - en flok som på sigt skal flytte ind i en renoveret version af det gamle chimpanseanlæg.

 

Læs mere om sulawesimakakkerne og parkens andre dyr her.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.