Åbent i dag: 10-17

Sæson 2023 begynder med gråvejr og godt humør

01. april 2023
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i dag taget hul på sin 54. sæson. Helt frem til slutningen af oktober er det muligt at besøge parken. 

Kl. er 10.00 lørdag den 1. april 2023. Ved indkørselsbanerne til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA holder der allerede en del biler i kø. Nogle har parkeret længe før den officielle åbningstid for at komme først ind i parken.
Som altid er det direktør Richard Østerballe, der denne formiddag slår portene op til parken sammen med sine medarbejdere og byder velkommen til sæsonens første gæster.
Selvom aprilvejret viste sig fra sin grå og kølige side til at begynde med, kunne det ikke overskygge, at der altid er god stemning i parken ved en sæsonåbning.

Sæson 2023 byder ikke på åbning af nye store nye dyreanlæg. Men der er dog alligevel en del nye oplevelser i vente for parkens gæster.
Først og fremmest bliver der skruet op for aktiviteter, og det betyder, at gæster kan opleve både en række spændende events, interessante fodringer og også en masse underholdende børneshows og koncerter for hele familien. Blandt andet kan man se frem til at opleve Meks Peks Åh Abe Show og Katrine Bille, kendt fra DR Ramasjang.
På servicefronten er der også nye tiltag, blandt andet bliver Safari Grill udvidet og forbedret. Den ventes åben til maj.
Derudover åbner en Tipikiosk i Tipilejren ved området P1.
På dyrefronten er der kommet en ny art i form af hvidnæsede næsebjørne.
Og så ventes der gang i brillebjørneanlægget senere på sæsonen, fordi der tidligere i år blev født brillebjørnetvillinger – de første nogensinde i Danmark.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Farvel til Richard og velkommen til Rasmus
01. maj 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har fået ny direktør. Richard Østerballe har overladt stafetten til Rasmus Sebasti…
Nu kan du opleve nil-letjer
30. april 2024
Når man kører på safarituren rundt i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, vil man fremover kunne opleve parkens nyeste…
Børneshow: Onkel Reje
30. april 2024
Lørdag den 11. maj byder GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA endnu engang på et underholdende sjov for hele familien, n…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.