Åbent i dag: 10-17

Vi er Årets Dyrepark 2020

25. oktober 2020
Endnu engang får GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA tildelt en fin titel. Brugerne af hjemmesiden børnibyen.dk har netop valgt GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA som Årets Dyrepark 2020 i Danmark.

Afstemningen til Børn i byen Prisen lukkede den 21. oktober 2020, og den 25. oktober 2020 blev spændingen så udløst, og vinderne blev kåret ved en prisfest i Tivolis Axelborg i København, som også var 10 års jubilæumsshow for Børn i byen-prisen.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik æren af at blive kåret som Årets dyrepark 2020, og direktøren er taknemmelig over, at parken får den fine titel:  

- Vi vil meget gerne sige tusind tak for den flotte nominering og prissætning hos Børn i Byen. Det er dejligt, at vi som en land-zoo også kan skabe opmærksomhed og være med til at præsentere dyrene på en rigtig dejlig måde. Og også at give vores gæster og især vores børne-gæster en god oplevelse. Så vi vil sige mange tak for prisen, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe i en takketale til Børn i byen.

Brugernes afgørelse
Ved Børn i byen Prisen er det udelukkede brugerne, der i første omgang afgør, hvem der skal nomineres. Og derefter er det også brugerne, der via en afstemning afgør, hvem der skal vinde.
Deltagerne er listet op i forskellige kategorier, som spænder over alt fra oplevelser, attraktioner, restauranter, produkter til børn og andet.
Børn i byens egen definition på årets dyrepark ved afstemningen lød: ”Årets dyrepark giver børnefamilierne en helt unik mulighed for at komme tæt på vilde og eksotiske dyr – både dem, der lever i vand, til lands og i luften.”
I 2020 har brugere valgt, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skulle være blandt de nominerede til årets dyrepark – og altså også vinderen. De andre fire nominerende var Aalborg Zoo, Zoologisk Have i København, Knuthenborg Safaripark og Ree Park Safari.  


Udover nu at blive tildelt Børn i Byen prisen 2020 er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA flere gange i de seneste år blevet kåret som Nordens bedste dyrepark af brugerne af den svenske rejseside barnsemester.se og som Danmarks bedste zoo og dyrepark hos DanCenter og Danland. 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Farvel til Richard og velkommen til Rasmus
01. maj 2024
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har fået ny direktør. Richard Østerballe har overladt stafetten til Rasmus Sebasti…
Nu kan du opleve nil-letjer
30. april 2024
Når man kører på safarituren rundt i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, vil man fremover kunne opleve parkens nyeste…
Børneshow: Onkel Reje
30. april 2024
Lørdag den 11. maj byder GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA endnu engang på et underholdende sjov for hele familien, n…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.